Wystarczy podgrzać:

frytkownica – 180°C | 4-5 min
piekarnik – 200°C | 14-18 min

*100 g = 1 porcja

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal) 980 /234
Tłuszcz (g) 11.2
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.9
Węglowodany (g) 17.4
- w tym cukry (g) 1.3
Białko (g) 15.5
Sól (g) 2.0

Informacje o produkcie:

PANIEROWANA POLĘDWICA Z KURCZAKA, SMAŻONA, UPIECZONA ORAZ GŁĘBOKO MROŻONA. Składniki: polędwica z piersi kurczaka (68%), panier (mąka pszenna, olej roślinny (olej rzepakowy), skrobia pszenna, sól, skrobia modyfikowana, substancje spulchniające (E450, E500), mąka kukurydziana, suszone oregano, suszony czosnek, barwnik (ekstrakt z papryki), wzmacniacz smaku (E621), ekstrakty przypraw), woda, skrobia ryżowa, sól, aromaty (zawierają mleko, jaja), suszone warzywa (cebula, czosnek). Może zawierać: soję, seler, gorczycę. / Kraj pochodzenia: Polska / Przechowywać w temperaturze -18 °C lub niższej / Produkt rozmrożony nie nadaje się do ponownego zamrożenia / Mimo że dołożono wszelkich starań, aby usunąć kości, niektóre mogły pozostać.

Produkt pod klienta

Nietypowe zamówienie?

Skontaktuj się z nami!

Możemy stworzyć produkt według Twoich preferencji specjanie dla Ciebie! Jesteśmy otwarci i elastyczni :)

Drukuj
Kategoria: Food Service
Odsłony: 1435